Opptur ⭐

Det er så sært , Elliot har hatt to veldig fine dager , med veldig lite anfallsaktivitet . Nesten så jeg ikke tør å si det . Det var akkurat dette vi trengte , en skikkelig opptur! Vi har vært og tatt blodprøver på morgenen i dag, det gikk kjempefint , og på formiddagen var vi gærne og dro oss ut på cafe. Elliot er ikke helt bra i magen, så det ble et hel-skift på toalettet før vi dro hjem, men det gikk altså over all forventning . Jeg er helt lamslått over at det kan snu så fort . Nå vil jeg bare at det skal vare for alltid !

I går måtte jeg ringe Niklas hjem fra trening , skremte vettet av telefon "vakten" da jeg egentlig ikke skal ringe med mindre det er helt nødvendig . Det var absolutt nødvendig å få Niklas hjem, men ikke på grunn av anfall . Elliot bæsja ned hele sengen og seg selv i går , og jeg trengte virkelig bistand. Klarte og skifte på lillemann og sengen etterhvert UTEN at han våknet , det er helt sjukt at går ann. Jeg skjønner virkelig ingenting. Han er rake motsetning av hva han var på tirsdag, og jeg prøver virkelig å forstå hva som kan gjøre denne utrolige forskjellen. Det blir interessant å høre medisinspeilene på mandag .

Jeg og jentene har vært på kinodate med fine venner i dag, vet ikke hvem som har gledet seg mest av oss til å se skjønnheten og udyret . Tror jeg gikk av med seier'n!

Resten av helgen er fyllt med bursdager og håndball , h en fin en folkens.

- L

5 kommentarer

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.23:34

Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

18.03.2017 kl.19:16

Herliiiig:) nyyyyyyt de gode dagene:) Her er vi på skikkelig bånn dager:// Men hurra for at de kom da vi akkurat er på sse... krysser fingre for at det er maaaaange fine dager fremover på dere:) Lotte

Ime

18.03.2017 kl.20:16

Så fantastisk godt for dere alle 😍 håper på flere slike dager fremover nå 👍 god klem..

18.03.2017 kl.20:29

Blank i øynene og så glad for å lese dette!! Ønsker dere flere slike dager!!! 🍀🍀🍀

20.03.2017 kl.20:05

Ja, ber om at det varer for alltid🙏🏻💙

Skriv en ny kommentar

Charlotte Egnersson

Charlotte Egnersson

30, Kongsvinger

Om å være mamma til tre og om livet med Dravet syndrom.

Kategorier

Arkiv

hits