Intet nytt fra østfronten.

Er ikke så mye interresant å skrive til dere , dagene har vært helt som alle andre dager. Opp, ned, og litt hit og litt dit.

Ingen tradisjonell påskeferie hvor man har alle muligheter i verden, påsketur til Trysil, Hemsedal,Hafjell , storbyferie , evt. Ei litta sydentur. Eller kanskje bare en middag, hos noen ? Sosialt samvær med familien , eller venner. Vår påske er spendert inne , i Blomstervegen 67, jentene har vært på kino,bowling og i svømmehallen opptil flere ganger . Elliot har bodd i vogna , i stua. Der en av oss har bodd ved siden av.

Men vi slipper jo å pakke , lange kjøreturer , dårlig vær, lav hyttestandard, flyforsinkelser osv. Du skjønner bildet.

Akkurat i dag skulle jeg kjørt til verdens ende, i en gammel Ford Sierra med ødelagt vindu , for å se på regnet sammen med hele familien min. Akkurat i dag. Og i går, og sikkert i morgen og dagen etter der. En drøm, kalles det nok.

Håper alle har hatt fine påskefeiringer , og at kanskje, bare kanskje kan kjøreturen føles som en liten reise , som tar deg til og fra frihet, etter at du har tenkt deg litt om.

- L

5 kommentarer

17.04.2017 kl.22:57

💔

Ime

19.04.2017 kl.06:45

Er det noe Elliot og dine tekster har lært meg,så er det akkurat det! Hver lille "hverdagslige ting" er en så uendelig stor gave.. 💖🌠

Charlotte Egnersson

20.04.2017 kl.17:01

Ime: Det gjør meg godt ,å vite <3

Gina

20.04.2017 kl.12:47

Har dere noe avlastning så dere får litt "fri" innimellom?

Charlotte Egnersson

20.04.2017 kl.12:54

Gina: nei , dessverre er det altfor ustabilt for at det kan gå ann enn så lenge . Vi har hatt litt barnehagetid da vi har vært innlagt på SSE , men da er vi alltid i nærheten. Håper på bedre tider :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Egnersson

Charlotte Egnersson

30, Kongsvinger

Om å være mamma til tre og om livet med Dravet syndrom.

Kategorier

Arkiv

hits