Bare elendighet.

Det var jo ikke meningen egentlig , at denne bloggen skulle være fylt av så himla mye elendighet. Nå er det jo en gang sånn, at det er vanskelig å skrive om noe med en optimistisk og positiv tone da det meste rundt deg er et evig sammensurium av kramper,medisiner,mat og kramper.

Det er vanskelig å skrive noe, for jeg vet at mange ønsker at dietten hadde gjort livet til Elliot lettere nå, men det har den ikke. Ikke ennå ihvertfall. Som alt annet igjennom forløpet , så er vi ikke på den "heldige" siden. Det ble ikke slik at det funket etter noen dager og siden levde vi lykkelig i alle våre dager. Vet ikke hva jeg hadde forestilt meg jeg, men jeg hadde håpet mer enn jeg turte innrømme at dette skulle være vår quickfix. Perfekt timing til vår, og utevær .

Det ble ikke helt sånn, jeg merker ingen endring på kompisen, men kanskje.. kanskje tar det litt tid . La oss håpe på det <3

- L

#livetmeddravet

3 kommentarer

Ime

27.04.2017 kl.15:26

Ja det håper vi på 💖🌠 lille hjerteklumpen 💕

Eili

27.04.2017 kl.19:16

Synes det er fint at du er ærlig. En pyntet sannhet er ingen sannhet :) Lærer masse om Dravet av å lese innleggene dine!

Lena østli

28.04.2017 kl.21:51

Heia Elliot! Det kommer en dag hvor vi kan leke sammen, det skal vi!! klem fra Emil Martinius

Skriv en ny kommentar

Charlotte Egnersson

Charlotte Egnersson

30, Kongsvinger

Om å være mamma til tre og om livet med Dravet syndrom.

Kategorier

Arkiv

hits