Noen fine timer <3

Ettermiddagen i går var fantastisk!! Elliot var sliten i går , og sov sent . Da han våknet var han i så fin form og var ute av vogna i over en time. Jeg har gitt opp å prøve å finne grunnen til at han plutselig blir sånn..

jeg spiste middagen fort slik at jeg kunne plukke han ut av vogna igjen når jeg først hadde muligheten. Han trenger sårt all tid han får utenfor vogna.

Jentene har sovet borte i natt , og derfor bestemte jeg og Niklas oss for å prøve på en kinodate . Elliot la seg rundt åtte , og lillesøstern til Niklas var skjerm-vakt. Det gikk over all forventning , og ekstra greit å reise da ettermiddagen og kvelden var så fin.

Guardians of the galaxy innfridde, og to fornøyde foreldre kom hjem rett før midnatt . Da kan man snakke om hverdagslykke da.

For to dager siden hadde Elliot igjen et GTK , altså et tungt anfall. Vi ga buccolam uten effekt og ringte ambulanse. De kom raskt og hjalp til med litt oksygen, og etter ti minutter begynte anfallet og avta , veldig rart. Hadde aldri trodd at det anfallet skulle gi seg . Er det den ketogen dietten ? Eller er det anfallene som ikke er så tunge som vi tror ? Etter at han hadde sluttet å krampe fikk vi fortsatt dårlig kontakt med han, så vi mistenkte at han fortsatt var i anfall uten å synlig krampe , så det ble en tur ned i akuttmottaket uansett . Det er alltid viktigst at Elliot er trygg.

Olivia hadde besøk av ei venninne , men de ble forberedt på at ambulansen skulle komme og de fortsatte leken sin inne på rommet .

Søren, nå ble kaffen min kald .

God 1.mai alle som leser. Det er fortsatt rart å tenke på at noen leser alt jeg skriver!

-L

3 kommentarer

Liv

01.05.2017 kl.10:57

Ønsker dere mange, mange slike dager med mulighet for å være utenfor vogna og ha kjærestetid! 🍀 Jeg sjekker bloggen din hver dag jeg. Per Fuggeli sa i ett intervju at han likte folk som ikke var for pynta. Jeg har opplevd mitt til å føle det samme. Klarer ikke la meg engasjere av rosablogger gitt. Jeg er full av beudring og håp for og med dere❤️

Charlotte Egnersson

01.05.2017 kl.12:49

Liv: setter alltid pris på ordene du legger igjen ? tusen takk!!

Ime

01.05.2017 kl.21:44

Lille krigeren 😍 håper på mange timer uke av vogna og mange kinodater på dere!! Du får varme opp kaffen i mikroen 🙊

Skriv en ny kommentar

Charlotte Egnersson

Charlotte Egnersson

30, Kongsvinger

Om å være mamma til tre og om livet med Dravet syndrom.

Kategorier

Arkiv

hits