Dette er Dravet .

Lunefull, brutal og ondskapsfull til det ytterste. Før 16.mai hadde rukket å komme igang ordentlig, krampet Elliot. Når krampene får skikkelig tak, er de vanskelig å stoppe, han må da ha så store doser medisiner at musklene i kroppen ikke klarer å fungere. Da slutter han også å puste. Siden tirsdag har de forsøkt å ta bort respirator og vekke han tre ganger, men krampene har kommet tilbake hver gang.

Imellom disse linjene , ligger det mye bekymring, redsel , omsorg og kjærlighet. Her på barneintensiv Ullevål er de utrolig dyktige , og vi får absolutt den beste behandlingen. Akkurat nå sliter Elliot med en lungebetennelse, og derav får han høy feber veldig raskt, derfor er han på nytt lagt i narkose og på respirator.

Jeg må holde meg helt konkret, og til fakta. Uten det fungerer jeg ikke. Tanken om at jeg aldri skal få se han slik han var for en uke siden gjør at jeg ikke får puste. Ingen fortjener dette. Hverken Elliot, eller noen andre. Nå må vi bare håpe at det snur, og at vi får med oss verdens kjekkeste mann hjem igjen.

- L

6 kommentarer

Marthe

21.05.2017 kl.20:10

Ufattelig vondt at dere må igjennom dette❤ Ber for Elliot og dere! Håper det snart snur og at superhelten deres får bli med hjem snart!

Liv

21.05.2017 kl.21:51

Så brutalt og vondt og uutholdelig. Jeg håper på at han er sitt gamle seg igjen når han er hjemme igjen. Jeg har ingen dekkende ord, jeg bare ber og håper med dere.

Sara

22.05.2017 kl.21:26

Lider med er. Vet precis hur det känns. Om du behöver någon som vet hur det är att skriva till så finns jag här. Även om vi inte känner varandra. De är så lika varandra, våra gossar.

All kärlek

Mh

25.05.2017 kl.18:05

❤️Tenker på dere hver dag❤️ Dette SKAL gå bra☺️ Håper dere får dra hjem med lillegutt snart😊

Jenny Strömberg

25.05.2017 kl.19:14

💖 Tänker massvis på er Lotta. kärlek och styrka till er alla ❤❤❤

01.06.2017 kl.22:29

🙏🏻💙🙏🏻❤️🙏🏻

Skriv en ny kommentar

Charlotte Egnersson

Charlotte Egnersson

31, Kongsvinger

Om å være mamma til tre og om livet med Dravet syndrom.

Kategorier

Arkiv

hits