Den fødte blogger.

Er jeg vel strengt tatt ikke. Derav manglende oppdateringer herfra. Samtidig er vel statusen den samme her hjemme , hverken bedre eller verre på en måte . Kjedelig å bare klage hele tiden , skulle liksom ønske at jeg kunne skrive en post som hadde å gjøre med at vi hadde funnet noe som funket for Elliot. Noe som funker mer enn to dager da altså . Hittil har ikke det mirakelet skjedd , og dagene er ofte preget av hundrevis av myoklone anfall. De har endret seg litt , til det verre selvfølgelig , og er mye kraftigere enn før. Dette gjør at han slår seg mye , spesielt hvis han er i såpass grei form at han kan leke litt . Det er håpløst å ha han rundt på gulvet , jeg er oppriktig redd for tenner og nese , og ikke minst hodet hans.

Sist status epilepticus var 27. September, og det ble en kort innleggelse på Ullevål forbundet med det, siden da har det ikke vært noen større anfall.

I skrivende stund er jeg og Elliot hjemme alene , og resten av gjengen har reist på høstferie . De dro på tirsdag , og selv om jeg har hatt en del hjelp her hjemme så begynner det å tære på hodet og kroppen og gleder meg veldig til de kommer hjem i morgen kveld .

På mandag er det tid for influensavaksine for veslungen, skummelt, men nødvendig .

Håper du som stikker innom her har det bra ❤ nyt høsten , start hver dag med å tenke på de fine tingene i livet ditt .

- L

3 kommentarer

14.10.2017 kl.22:44

Jeg har tenkt så mye på deg i dag. Minnet meg på det du skriver når jeg blir sint på mas og rot fra de små. Jeg skriver dette for å si at det du skriver har betydning, jeg skjerper meg og setter pris på det jeg bør sette pris på. Jeg ber for Elliot støtt og stadig.

Charlotte Egnersson

14.10.2017 kl.22:51

Anonym: Jeg liker at vi kan få andre til å se tingene som faktisk betyr noe , selv om situasjonen vår er håpløs , så kommer den på en måte til nytte allikevel <3
Takk

Jenny

18.10.2017 kl.20:39

❤ Jag tänker ofta på er och oavsett vad du skriver så läser jag så gärna. Jag glädjs med er vid positiva händelser och tänker på er vid motgångar ❤ Håller även med föregående, det du skriver får mig också att tänka till och uppskatta dom viktiga sakerna här i livet. Du är klok och så god Lotta 😍 Hoppas det gick bra för Elliot att ta vaksine i Måndags. Kram till er.

Skriv en ny kommentar

hits