hits

Den dagen.

På Mandag midt i middagslagingen egentlig, så måtte man innom skumle følelser da Elliot krampet. Redd for at han skal dø , akkurat her og nå på en måte. Også gjorde han ikke det og vi kom hjem igjen til å fortsette på middagen.

"Puster han fortsatt" spør damen på alarmsentralen.

"Nei, han gjør ikke det" svarer vi.

Etter ti minutter i kramper klarte ikke pusten å følge på lenger , og vi fikk bruk for førstehjelpskurset rettet mot barn i regi av SSE. Såpass mekanisk må jeg skrive det, for at det ikke skal bli for tungt å lese , eller skrive. Hva det egentlig betyr , er noe hver enkelt må bestemme seg for om de orker å ta den turen , rent følelsesmessig.

Det blir et kaos av følelser da man kommer tilbake til middagen igjen, det var liksom ikke det jeg hadde sett for meg da anfallet startet i halv fem tiden. Et fullt ut GTK , som vanligvis ville krevd mengder med medisiner for å få stoppet , stoppet helt plutselig av seg selv , helt merkelig. Uansett ble det kanskje vår hittil mest skremmende opplevelse hva kommer til kramper , og det føles ut som ren flaks at han fortsatt er her. Jeg startet med middagen , og da middagen var ferdig hadde vi rukket å vært så redde som noen bare kan bli , og det blir helt surrealistisk at det som hadde skjedd innimellom der på en måte bare ble "glemt".

-"Middagen ble utsatt fordi E holdt på å dø litt , men det gikk jo bra og mat må man jo ha."

- L

8 kommentarer

03.11.2017 kl.17:55

Sterk lesning. Ydmyk over det dere står i hver dag, hvert sekund.

Mh

04.11.2017 kl.21:14

😥tenker så mye på dere..håper at det at anfallet gikk over av seg selv, kan være tegn på at behandlingen virker?❤️

Charlotte Egnersson

06.11.2017 kl.09:23

Mh: Man kan håpe det ihvertfall, er ikke helt overbevist , men det vil tiden vise ?? vi er avhengig av å ha han på apodorm hele tiden for å komme gjennom dagene nå.

Mh

08.11.2017 kl.12:24

💙håper på positiv utvikling💙 jeg har tro på det!!🙏

Charlotte Egnersson

08.11.2017 kl.17:18

Mh: ikke akkurat , men det er kanskje fortsatt sjans??? vært ute av vognen en time tilsammen på hele dagen , ikke akkurat optimistisk.. da er han på apodorm i tillegg, som han egentlig pleier å være ganske "fin" på. Vurderer å prøve en runde til med IGG før vi prøver siste utvei???? bra med dere ?

Mh

08.11.2017 kl.20:54

Åååååå...😰 det MÅ bli bedre...💙 det er fortsatt mulig at behandlingen virker, men skjønner det kan være vanskelig å tro det ja😌 olje som er siste utvei?

Charlotte Egnersson

21.11.2017 kl.21:57

Mh: ja, vi har søkt, men er så ufattelig dyrt og vi må dekke det selv ??

09.11.2017 kl.22:54

Så fortvilende😥

Skriv en ny kommentar