Terningkast 6 ⭐

Vi har vært på tur igjen , det er fint å leve spontant i rammene våre , og forrige uke var vi så heldige å bli invitert med på hyttetur med venner . Lørdag pakket vi bilen og dro. Alt ligger til rette for at turen skal bli så trygg som mulig , forundersøkelsene er unnagjort og vi lister ut hvor lang tid ambulanseturer tar , hvor ambulansesentralen ligger og i hvilken grad stimuli vil påvirke . Da alle disse tingene ligger til på et lavest mulig risikonivå, føles det Ok .

Vi har kost oss mer enn mulig , og Elliot har vært i helt grei form. Jentene ville ikke bli med hjem igjen , og da er alt så utrolig verdt det ❤

Jentene har badet i boblebad , og tilbringt en halv dag i en klatrepark verdt sin tid i gull , ikke minst har de fått minner de mest sannsynlig kommer til å huske for resten av livet .

Tusen takk Vennene våre ❤❤

Ingrid Nordli har opprettet et fond , som hun gjerne vil dele med jentene våre . Tar gjerne imot tips til noe som de vil digge , men som ikke ligger så mange timer unna hjemme .

Håper alle har en fin sommer , uavhengig av hvor dere er . Noen ganger føler jeg meg bitter , men tar meg i det , for det er ikke det at jeg ikke unner alle å reise dit de vil , eller leve uavhengig av tingene vi må ta hensyn til. Det er bare påminnelsene om alle tingene vi ikke får gjort . Man prøver så godt man kan å leve sitt eget liv , med de hinder og gleder som følger med. Allikevel blir jeg noen ganger låst i tankene som sier " tenk om.." . Det er ikke bare bilder av brune kropper i stekende sol, det er også middager ute med familien, barn med is og små rumper i badebleie.. du skjønner greia.

I bilen på vei hjem i går , stoppet vi på bensinstasjonen for å kjøpe kaffe og is , og selv om det er uaktuelt å ta alle barna ut av bilen for å sitte ute å nyte den, så følte jeg meg normal i noen minutter . Jentene koste seg med is, og Niklas delte sin is med Elliot i baksetet , Elliot klagde hver gang det tok litt for lang tid før neste smakebit , bare den lille tingen gjorde meg fylt av lykke. Da sa jeg til Niklas imens jeg tittet i speilet , " dette føltes skikkelig normalt " .

– L

2 kommentarer
    1. Så herlig for jentene og ikke minst resten av familien. Jeg ønsker dere en mest mulig normal sommer-av hele mitt hjerte.
      Og takk for alt du minner oss på.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg