#TeamElliot ❤

Laget vårt er det beste i verden, det er jeg helt overbevist om !! Med tårer i øya opptil flere ganger om dagen må jeg nesten bare godta at det er greit å spørre om hjelp noen ganger . En melding på Vipps som satte i gang vannpumpa mer enn vanlig lød som følger «Til Elliot , håper vi kan leke sammen en dag, hilsen xxx» . Tårene trilla og jeg tror faktisk det ble noen små hulk innimellom der og, og niklas lurte fælt på hva i all verden det var med meg. Det er sjeldent jeg gråter for noe som har med meg å gjøre. Det er så mye lettere å sette seg inn i hva andre opplever , enn å kjenne på hvordan det føles å oppleve mitt eget. Akkurat den meldingen ble så sår for meg , den representerer virkelig hva vi håper på , hva Elliot absolutt fortjener, og alt han allerede har gått glipp av.

Til alle som allerede er med på laget, til alle som har planer om å bli med, til alle dere som kunne tenkt dere , men ikke har mulighet og til alle som sender vennlige ord. Takk !

– For de som ønsker seg inn på laget : send meg en melding : 41351166 med ønsket størrelse og modell (dame eller herre,kort eller lang arm ) Barnetrøyene kommer kun i kort arm. En trøye koster 250kr og alt overskuddet går til Elliots medisiner. –

– L

2 kommentarer

Siste innlegg