Københavntur.

04:15 – Klokken ringer .

04:30 – Klokken ringer igjen .

04:32 – «Niklas?» «booket du parkering for meg i går?»

04:32 (pluss) – Han svarer et meget trøtt ja.

04:50 – SMS fra mamma «Je er klar»

04:51 – SMS tilbake «det ekke jeg»

05:08 – Spør meg selv høyt ; «har du godkjenningen fra legemiddelverket ? Ja!»

«Har du pass? Ja!»

«har du godkjenningen? Jaaa!»

05:10 – avreise Blomstervegen

05:12 Plukker opp Mamma .

06:05 Parkerer bilen.

06:15 Sikkerhetskontroll (jeg har panikk) og blir like lykkelig hver eneste gang det lyser grønt , gruer meg allerede til hjemturen !!

06:17 K A F F E , han fyren på Narvesen var sykt bli’ til at det var så tidlig på morgenen !

06:20 Finner gaten og setter oss ned , mamma med sjokoladecroissant (!) og jeg med kaffe.

07:15 Ombordstigning

07:35 avreise Gardemoen flyplass

07:36 «dumt jeg ikke kjøpte en ekstra kaffe..»

07:55 «Kaffe?Te» 🙋🙋🙋🙋

08:28 «please remain seated until the aircraft is parked and the seatbeltsign is switched off»

08:45 «F A E N»

«Du får ikke hentet ut leiebil uten nødvendig dokumentasjon»

08:46 «har du med førerkort mamma?»

09:00 Taxi(😑) til Glostrup Apotek .

10:00 L y k k e ! So far so good !

Mange kaffekopper og Cola Zero’s senere sto jeg halvt svett og sikkert helt tydelig ultranervøs i kø til sikkerhetskontrollen , og så for meg det ene og det andre scenarioet . Så gla’ jeg var da det gikk over all forventning , et hinder overkommet , klar for neste !

En første gang for alt, denne gang gikk jeg på den røde siden gjennom tollen for første gang .. Vi var kommet så langt, nå var det bare noen meter som skilte oss og utgangen fra flyplassen.

Tydeligvis er ikke dette hverdagskost for menneskene på jobb denne kvelden heller , og de forteller meg at de dessverre må beslaglegge to av tre flasker på grunn av tollreglement. Det er visstnok ikke lov å ta inn mer enn en måneds forbruk , noe i n g e n har fortalt oss , og vi har vært i kontakt med tollvesenet for å forsikre oss om at dette skal gå så smidig som overhode mulig. Tårene regelrett står ut av øynene mine, og jeg jobber virkelig med meg selv for ikke å rope til de . De kan ikke fortelle meg hva som vil skje etter dette , men at jeg evt. Kan ringe de på mandag for å snakke med sjefene. Plutselig har en reddende engel av en kar funnet et smutthull i reglementet og sender oss avgårde med alle tre flaskene . Jeg takker høyt og lavt og overalt , så mye det går, og forter meg ut av porten så de ikke skal finne en ny regel å holde oss igjen på. Endelig !

Vi er snart i mål, 19.februar legges Elliot inn på SSE . Før den tid, skal vi prøve å trappe ned/ut fenobarbital , hittil ser det bra ut. Forhåpentligvis klarer vi å halvere dosen før midten av februar . Det hadde vært himmel ! Lille kroppen, det gror mark i meg når jeg tenker på alt vi putter i, som enda ikke fungerer optimalt. Det kan holde meg våken på nettene , som alt annet.

Vet dere, at uten alle de fantastiske menneskene som har kjøpt en trøye av Elliot , eller alle de som har støttet utenom det , hadde ikke dette gått . Vi er uendelig takknemlige for hver og en av dere ❤ T U S E N T A K K

– L

5 kommentarer
    1. Åååååå, kjenner det langt inni margen når jeg leser..så mange følelser..dere er så tøffe!!!❤️ Håper nedtrappingen går kanonbra, og måtte oljen virke langt mer enn hva man kunne drømme om!!!!🤗 jeg har ordentlig tro på det her, krysser alt som krysses kan!!🤞masse lykke til på SSE❤️ T-skjorta var kjempefin, magisk at det er mulig å bidra på denne måten!☺️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg