Oppdatering.

Det er litt vanskelig å oppdatere på noe jeg ikke har svaret på, men så er det kanskje greit å oppdatere med nettopp det da. At jeg har ikke svaret dere lurer på , ihvertfall ikke enda. I en opptrappingsfase er det vanskelig å vite hva som er hva , og derav er det nesten umulig å kunne si om den nye medisinen virker.

En ting jeg derimot kan si, er at vi har fått en våken liten kar i hus, men det har nok mest med de ferdig nedtrappede medisinene og gjøre. Det er leit å tenke på at han har vært en zombie det siste året , med det mener jeg at han har vært ekstremt bedøvd. Lite følelsesregister, lite lyder, alt for høy smerteterskel og generelt lite oppmerksom på tingene rundt seg.

I går kikket han på meg med tidenes kuleste blikk, da begynte jeg å le av han , da lo han også. DET hakke skjedd på en stund ! ❤❤❤

Da kan man snakke lykke da , som aldri kan kjøpes for penger .

Utover det , så koser jeg meg med å ha han hjemme i 67 . Akkurat nå sover han lunsj , ja.. du leste riktig. Elliot startet dagen før fire , så da du klemmer i deg frokost , så har han allerede sovet formiddag og er klar for lunsj.

Nyt dagen! Sol eller ei.

-L

2 kommentarer
  1. Takk for oppdatering💙 Så godt for dere å se han kvikkere🍀 Jeg krysser fingrene og hjertet (det føles ihvert fall sånn) for superheltens nye medisiner.. varme klemmer fra Oslo

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg