Varme+Elliot=

Ja, så sitter man hele vinteren inne i 23 stabile grader og venter på sommeren . Da den først dukker opp, ender man opp med å jobbe for akkurat det samme som i 20- . Stabile 23 grader, ikke sol, ikke kald vind , ikke ditt, ikke datt og ihvertfall ikke ditt og datt. Det kunne fått enhver oppegående person til å bli liggende i senga. Takk Gud for avlastning . To kvelder i uken er vi normale, eller altså, normale blir vi aldri, men ganske close to.

Som dere sikkert forstår da, så er vi fortsatt ikke i nærheten av å oppnå anfallskontroll . Jeg sier kontroll, for det er det som er oppnåelig. Anfallsfrihet virker som en enhjørning på dette tidspunktet,

Jeg og jentene har hatt ferie, en uke (minus en dag) i herlige Tyrkia. Gutta og svigermor har holdt fortet i kjelleren hjemme i Blomstervegen,og det har gått tilnærmet knirkefritt. Det koster litt å reise fra Niklas, og tårene henger løst da samvittigheten tar overhånd . Jeg vet at det er viktig å gjøre det, både for min del og jentene sin del , men det er allikevel vanskelig å gå inn i det 100% uten å tenke på at jeg så inderlig gjerne skulle hatt de med meg. Både Nik og Elliot.

Alle de tassende små føttene langs bassengkanten, noen med heldekkende UV-drakter, andre heldekket i is , det vekker en følelse . Tanken om at det mest sannsynlig aldri skal skje , er uutholdelig. Derfor prøver jeg og overse den. Det er umulig på sånne steder. Så disse følelsene de går liksom hånd i hånd da, overveldende glede for å få lov til å reise på ferie , uendelig sorg for at den kommer med de begrensningene den gjør.

Jentene derimot, har vært sorgfrie. De har badet og kost seg hele dagen lang. De har spist loff og pasta hele uken, men hva gjør vel det. De er fortsatt som søstre flest, med alt det fører med seg , og det er egentlig ganske fint.

Håper alle har fått nytt litt av finværet her hjemme, eller borte for den sakens skyld.

-L

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg