Opplevelser for resten av livet <3

Jenteturen startet på mandag, da plukket vi opp minstetante- Maria i Oslo og rakk en liten tur ned i bogstadveien før vi skulle kjøre på båten. Båten gikk fra Oslo halv åtte , og skulle ta oss og bilen trygt over til Fredrikshavn. Jentene storkoste seg på båt, og alle kriker og kroker var spennende . Vi fikk se trylleshow før det var sengetid også , en vellykket reiseform.

Halv åtte tirsdag morgen var det på tide å finne bilen, og kjøre ut på vår lille roadtrip. Turen skulle gå til Givskud, med et lite stopp i Randers regnskog først. Er det noe jeg virkelig anbefaler til både store og små eventyrlystne er det nettopp Randers, en helt spesiell måte å drive dyrehage på. Her bor dyrene i sitt naturlige habitat , og til og med maurene jobber iherdig rundt omkring i de svære "igloene" . Her hår veldig mange av dyrene fritt rundt de besøkende , og man kan plutselig få en liten apekatt i fanget. For barna var det spennende å lete etter dyrene, og jentene kunne fint tusle rundt alene på stiene inne i regnskogen . Det er fryktelig varmt og klamt inne i hagene, så lite klær anbefales absolutt .

Etter noen timer i regnskogen dro vi videre til Givskud, her tok de i mot oss på Danhostel Givskud zoo , hvor vi fikk et helt passelig rom for oss fire damene . Vi trosset regn og torden , og dro til vejle på oppdagelsesferd, men først kjøpte vi klesklyper og tråd (type tann) . Her skulle det krabbefiskes.

Jeg med min katastrofehjerne fikk panikk av lyn og torden og små tær i vannkanten, så det ble en smule amputert , ikke bokstavelig talt altså .

På onsdag var det igjen tidlig opp for å vekke dyrene i Givskud zoo , jeg hadde ordnet oss go' morgen zoo, hvilket gav oss muligheten til å hilse på noen av dyrene før dyrehagen åpner for dagen . Her fikk vi hilse på de megafine neshornene , vi klødde de bak ørene og ga de epler til frokost . Fantastisk opplevelse. Turen gikk også innom løvene , som mer enn gjerne kunne tatt oss til frokost så det ut som , og min absolutte favoritt ; gorillaene . Hele dagen tilbringte vi på hjul og til fots inne i parken .

På kvelden gikk turen til Lalandia og aquadome , her koste vi oss skikkelig fælt alle fire , selv om tanta omtrent strøyk med av redsel på første sklietur:D

Torsdag morgen skulle turen egentlig gå til København, men det endte opp med stopp i legoland og vi ankom København sent torsdag kveld , her bodde vi på generator hostel 2 minutters spasertur fra nyhavn.

Fredag morgen ble det tur i byen , og en liten shoppingrunde på strøget før vi tok bilen fatt og startet på kjøreturen hjemover .

En liten kart-feil tok oss til ferjehavna i helsingør, noe som vi fant ut at faktisk var ganske smart , endte opp i Helsingborg 20 minutter og 500kr fattigere senere . 23:30 rullet vi inn på Blomstervegen og jeg fikk gitt min elskling en bryllupsdagsklem før dagen skiftet .

Elliot lo rett ut da jeg sto opp med han 04:30 i dag tidlig , det var deilig å klemme på gutta mine igjen <3

For en fantastisk tur vi har hatt , jentene er bunkret opp med herlige minner med Mamman og tanten , og kommer til å leve lenge lenge på opplevelsene de har hatt . Det gir meg ro i sjelen , og en ordentlig god følelse . Tenk så heldig jeg er som får gi de det .

Ha en god helg <3

– L